Юридична допомога та консультації: до яких спеціалістів краще звернутися?

Бізнес

Кредитний борг у МФО чи ​​фінансовій організації (наприклад, у банку) може закінчитися негативними наслідками у разі прострочення платежу чи інших ситуацій, у яких заборгованість не була вчасно виплачена. Якщо фінансова організація звертається до колекторів, це не найгірший сценарій розвитку ситуації. Набагато гірше, коли МФО чи банк звертаються до суду для примусового стягнення майна.

Щоб уникнути арешту майна, блокування банківських рахунків, примусових списань коштів із банківської картки, потрібно відстоювати свої права. У суді можуть без вашої участі ухвалити постанову про примусове стягнення боргу.

Що робити у такій ситуації

Як скасувати постанову приватного виконавця? Це перше питання, яке має вас цікавити в складній ситуації, що склалася. Знадобиться допомога юристів, які мають кваліфікацію та досвід роботи у відповідній сфері.

Звертайтеся до юристів компанії BEST. До ваших послуг команда професіоналів, які мають досвід у конкретній задачі – скасування постанови приватного виконавця. Головне, не відкладайте звернення на потім, адже процес розгляду судом нового звернення, ухвалення рішення та інші процеси займуть чимало часу.

У цей період ви не повинні стикатися з труднощами, які вам вирішила створити фінансова організація. Боріться за свої права та відстоюйте право не брати участь у примусовому стягненні заборгованості. Повірте, це вкрай неприємний процес, який створить дискомфорт та труднощі у повсякденному житті.

Інші послуги юристів

На сайті юридичної компанії «BEST» ознайомтесь докладніше з усіма видами послуг, корисною та актуальною інформацією. Наприклад, якщо вам знадобилася юридична консультація, запишіться прийом до фахівця. Розкажіть про ситуацію, що склалася, ризики і страхи щодо конкретного питання. Отримайте професійну допомогу та консультацію, щоб діяти максимально продуктивно та швидко.

Якщо ви маєте брати участь у судовому процесі з банком, або ви хочете боротися з колекторами, також звертайтеся до професіоналів. Команда досвідчених юристів допоможе у складній ситуації, що склалася у вашому житті. Головне, подолати фінансову кризу, налагодити грошовий потік, щоб повернути борги, позбутися судових процесів, арештів, блокувань та зустрічей із колекторами.


Допоможи ЗСУ



Реквізити Національного банку України


Поділитися з друзями
Скай