Як Торгувати Криптовалютою За 6 Кроків

Бізнес

Простіше кажучи, торгівля криптовалютами – це купівля та продаж криптовалют або цифрових валют за звичайні фіатні гроші через біржу з метою отримання прибутку. Для тих, хто може встигати за волатильністю криптовалют, торгівля криптовалютами може дати набагато більший прибуток, ніж традиційні інвестиції. Ми перерахували шість кроків, яких слід дотримуватися, щоб торгувати криптовалютою.

Ви можете торгувати криптовалютою, обмінюючи одну криптовалюту на іншу (наприклад, Bitcoin на Ethereum) або купуючи чи продаючи криптовалюту за фіатну валюту (наприклад, долар США за Bitcoin). Крім того, деякі інвестори можуть використовувати торгівлю криптовалютою для збільшення ринкового ризику. 

Як і у випадку з акціями та іншими фінансовими ринками, торгівля криптовалютою може бути складною, тому перед початком роботи ми хотіли б підкреслити важливість розуміння активів і технологій, задіяних у торгівлі криптовалютою. Якщо ви готові розпочати торгівлю криптовалютою, вам потрібно виконати шість кроків. Підкресліть свою безпеку та анонімність з VeePN, щоб захистити свої фінансові та особисті дані від небажаних зловмисників та забезпечити конфіденційність під час торгівлі криптовалютою.

Крок 1: Відкрийте рахунок на криптовалютній біржі

Щоб почати торгувати криптовалютою, ви не можете просто купити криптовалюту за допомогою свого банківського рахунку. Першим кроком для торгівлі криптовалютою є відкриття рахунку на криптовалютній біржі. 

Криптовалютна біржа – це платформа, яка дозволяє користувачам купувати і продавати криптовалюту. Найкращі криптовалютні брокери на ринку – це Binance та Coinbase. Щоб відкрити рахунок на криптовалютній біржі, вам потрібно буде надати деяку особисту інформацію, наприклад, дату народження, особисту адресу, номер соціального страхування (у США) та адресу електронної пошти.

Крок 2: Поповнення рахунку

Після того, як ваш криптовалютний обліковий запис буде створено і запущено, вам потрібно буде його поповнити. Найпростіший спосіб зробити це – зв’язати свій банківський рахунок з торговим рахунком. Потім ви можете перевести фіатні гроші за допомогою банківського депозиту, дебетової картки або банківського переказу. Банківський переказ, як правило, є найдешевшим варіантом поповнення рахунку, оскільки він майже не вимагає комісій. Комісії за транзакції можуть відрізнятися, тому ви можете ознайомитися з комісіями Coinbase і Binance на їхніх спеціальних сторінках, присвячених комісіям.

Крок 3: Виберіть криптовалюту для торгівлі

Найпопулярнішими серед трейдерів є дві сильні монети, доступні на криптовалютному ринку: Біткойн та Ефіріум. Але є тисячі інших криптовалют, що швидко зростають, з яких також можна вибрати. Вибір правильної криптовалюти для вас буде залежати від багатьох факторів, таких як управління ризиками, ринковий і технічний аналіз, а також її ринкова капіталізація. 

Більшість трейдерів вважають за краще торгувати Bitcoin і Ethereum, оскільки вони мають більший обсяг торгів, ніж менші альткоіни. Але багато криптотрейдерів розподіляють частину свого капіталу на менші альткоіни. У цьому випадку ви повинні самостійно вирішити, чи варто вам дотримуватися менших альткоїнів, або ж обрати більш значні та стабільні криптовалюти. 

Крок 4: Виберіть стратегію

Подібно до торгівлі акціями, досвідчені трейдери знають, що їм потрібна стратегія – торгівля, як правило, пов’язана з ризиком і підводними каменями. Стратегія в даному випадку – це план або дорожня карта, яку ви розробите, щоб керуватися нею і зменшити фінансові ризики у всіх ваших торгових починаннях.

Існує безліч стратегій на вибір, але правильний метод буде залежати від багатьох факторів, включаючи досвід, знання, аналітичні навички, терпіння і дисципліну. Стратегії можна розділити на дві групи: активні та пасивні. 

До активних стратегій відносяться денна торгівля, свінг-трейдинг, трендова торгівля і скальпінг – ці стратегії вимагають більшої уваги і постійного моніторингу та управління. З іншого боку, пасивні інвестиційні стратегії не вимагають багато уваги і дозволяють використовувати більш спокійний підхід. Деякі приклади – HODL та індексне інвестування. 

Крок 5: Почніть торгувати

Тепер, коли ви вибрали криптовалюту, якою хочете торгувати, і розробили правильну стратегію відповідно до вашого профілю ризику, знань і навичок, настав час забруднити руки. Існує два способи торгівлі криптовалютами: активний і автоматизований. Найефективніший і найпростіший спосіб – автоматизувати цей процес за допомогою торгових ботів. 

Ці боти будуть автоматично виконувати ордери на основі вашої стратегії, щоб допомогти вам максимізувати прибуток від торгівлі, знизити ризики, диверсифікувати портфель і дати вам перевагу над трейдерами, які торгують вручну. 

Крок 6: Зберігайте свої монети

Якщо ви обмінюєте криптовалюту, вам потрібно зберігати монети у гаманці. Додатки для обміну криптовалют – це не гаманці. Вони тримають ваші криптовалюти, але не зберігають їх. Уявіть собі фізичний гаманець, який ви використовуєте для зберігання грошей – ви можете використовувати біткоїн-гаманець для зберігання біткоїнів у цифровому вигляді.

Загалом, криптогаманці бувають двох основних типів: «гарячі» і «холодні» гаманці. Для роботи гарячих гаманців потрібне підключення до Інтернету, і ви можете використовувати спеціальний додаток для зберігання криптовалюти. Холодні гаманці використовують пристрій зберігання, схожий на флешку, і ви можете зберігати свої криптовалюти.


Допоможи ЗСУ



Реквізити Національного банку України


Поділитися з друзями
Скай