Холодний криптогаманець: як працює захист криптовалюти

Бізнес

Криптовалюта є досить вразливим активом: її зберігання вимагає особливого підходу. Недоліки гарячих гаманців, які постійно підключені до мережі, стають очевидними, коли ми чуємо про черговий випадок зламу.

Холодний криптогаманець — це засіб для зберігання криптовалюти, який зберігає кошти, навіть, якщо не підключений до інтернету.

Це робить його максимально безпечним від хакерських атак. Якщо ви — фрилансер, розробник, бізнесмен або просто людина, яка розраховується або отримує гроші у криптовалюті, Холодний гаманець AT.Wallet є відмінним варіантом для зберігання ваших активів в безпеці.

Тайванська компанія Authentrend пропонує унікальний продукт у цій ніші — AT.Wallet. Це криптогаманець, який важить кілька грамів, має екран для відстеження та індикатори через світлодіоди. Окрім того, у захист криптовалюти інтегрована біометрія: деякі моделі (електронні вироби) можна активувати лише за допомогою відбитків пальців.

Тайванська продукція відома своєю зручністю, якістю і доступністю. AT.Wallet не виключення. Це єдиний у світі гаманець такого формату, який поєднує в собі практичність і безпеку. Компактні розміри роблять його ідеальним для того, щоб завжди мати його при собі.

Технологія Authentrend – це інноваційні рішення для захисту криптовалюти. Наприклад, використовуються інтелектуальні алгоритми шифрування і менеджер паролів Bio-Safe™. Ці фактори роблять AT.Wallet надзвичайно надійним.

Важливість використання надійного криптогаманця

Використання холодного криптогаманця знижує ризики крадіжки монет до мінімуму. Ваші активи будуть в безпеці навіть у випадку зламу вашого комп’ютера або мобільного пристрою: доступ до гаманця можна отримати лише фізично.

Невеличкий розмір і можливість швидкого доступу до активів роблять цей гаманець ідеальним для повсякденного використання. При цьому менеджер паролів Bio-Safe™ гарантує, що навіть якщо гаманець потрапить не в ті руки, ваші активи будуть в безпеці.

Цей продукт підтримує різноманітні криптовалюти. Це робить його універсальним рішенням для зберігання ваших активів.

Чому варто вибрати холодний криптогаманець AT.Wallet

  • мініатюрний USB-ключ;
  • легкість і портативність;
  • швидкий доступ до активів;
  • надійний менеджер паролів Bio-Safe™
  • використання біометрічних даних для 2FA, FIDO U2F/FIDO2;
  • сучасні алгоритми шифрування;
  • запатентована технологія Authentrend;
  • інноваційні рішення для захисту криптовалюти;
  • Світлодіоди для індикації.

Технологічні рішення, зокрема менеджер паролів Bio-Safe™ і технологія Authentrend, забезпечують високий рівень безпеки. Розмір і форм-фактор роблять його надзвичайно зручним для повсякденного використання.

Якщо ви шукаєте надійний холодний криптогаманець, AT.Wallet — це відмінний вибір. Він розроблений з урахуванням потреб сучасних користувачів і вимог до безпеки. Купити його можна онлайн, якщо завітаєте в онлайн магазин Authentrend.


Допоможи ЗСУ



Реквізити Національного банку України


Поділитися з друзями
Скай