Інтерв’ю Микита Ізмайлов про бізнес, а також своє власне життя

Бізнес

Ми пропонуємо вам прочитати невелику вирізку з інтерв’ю Никита Измайлов власник спортбанку і Фонду N1, яка володіє безлічі компанією.

Яким ринкам хочеться віддавати перевагу?

Найбільше подобалися ринки, які були на пострадянському просторі. Зрозумілий кожен ризик, який з ним асоціюється. Дуже цікавить Східна Європа. Їх розташування на території Європейської зони. Рівень спроможності покупців тут суттєво вищий порівняно з Україною. Revolut, N26 вважаються досить великими гравцями. Однак їм поки не вдалося потрапити в Україну. Виходить, що сервісне обслуговування там низьке. Спостерігається робота другорядних банків. Походження інформаційних систем ще з 2000 років. Однак є наявність попиту платити платежі.

Хотілося б самому жити в Східній Європі?

Така необхідність поки відсутня. Україну не хочеться вважати місцем, якій потрібно присвятити основний час.

Де хочеться побути деякий час?

Дуже захоплює Італія. Коли настає зима, є бажання кататися на лижах. У літню пору виникає бажання зайнятися плаванням. У період між сезонами краще віддатися медитації.

Може є що хорошого в Каліфорнії, Силіконовій долині?

Поки ці країни не цікавлять. Не хочеться тут працювати підприємцем. Каліфорнія не представляє ніякого інтересу. Є наявність двох іпостасей. Є варіант відправитися в країну як стартапер. Або можна їхати як починаюча Середня рибка.

Яким середнім фондам варто віддати перевагу?

Фахівці Фредом Фінанс продовжують працювати на території Казахстану. У Росії у них є наявність хороших позицій. На території України тільки починається відкриття цього бізнесу. Фахівці Фредом Фінас займаються надання брокерських і форекс послуг. Компанія відкрита Тимуром Турловим. Йому вдалося домогтися всього самому. Спочатку деякий час він був брокером. Ним створена компанія NASDAQ. У нього в тридцять років вже є свій бізнес і свої ідеї. Фредом можна вважати мотивуючою компанією.

Таким прикладам, як Безоса і Маска не хочеться немає бажання приділяти увагу. Вони стали дуже крутими. Ніколи не можна вгадати, що продовжує керувати цими людьми. Людину, яка кілька разів розлучився, не можна назвати щасливим.

Сергій Токарєв з ReFace продовжує захоплювати. Для розвитку своєї структури команді доводиться багато віддавати сил. Ці хлопці розвивають штучний інтелект. Фахівці займаються створенням хакатонів. Філівська сутність їх мети полягає в тому, щоб після своєї діяльності залишився їх слід. У них є певна місія.

Ти маєш таку місію?

Звичайно, вона є. Однак у неї немає зв’язку Фінтех. Мета її розвиток здорового харчування і правильного життя. Є наявність однієї компанії. Її назва Eat Easy. У компанії займаються створенням здорових органічних напоїв. При їх створенні використовують чайний гриб, комбуча, і морський рис. Усередині цих напоїв майже відсутній цукор. Кола, наприклад, містить цукру в кількості близько десяти ложок. Гриб здатний переробити всю кількість цукру. Протягом місяця випускається близько ста тисяч пляшок. Коли вийде досягти випуску один мільйон пляшок, можна сказати, що кола конкурент. Головним завданням є здобуття перемоги над колою.

Що можна думати, коли настане вісімдесят років. Ймовірно, прийде думки, що завдяки великим зусиллям не їли цукор?

Яким чином вдається підтримувати форму? Можливо, подобається спорт.

Якщо є вільний час, тридцять його відсотків доводиться займатися спортом. Протягом кожного ранку тренування тривають майже три години. Завжди є пробіжка, боротьба із зайвою масою, виконання розтяжок. За допомогою цього комплексу можна відчувати повноцінним. Триває ефективна робота мозку.


Допоможи ЗСУ



Реквізити Національного банку України


Поділитися з друзями
Скай