Як оформити зелену картку в Кропивницькому: три способи

Авто

Вибір, як саме оформити зелену картку, іноді залежить не тільки від ваших особистих уподобань, а і від можливостей. Ми розкажемо вам про три способи, як можна придбати страхування для виїзду за кордон на авто, щоб ви могли обрати найбільш комфортний для себе.

Спосіб 1: оформити онлайн за допомогою сайту страхової компанії

Оформлення зеленої картки для авто онлайн через сайт страхової компанії можливе за декілька кроків:

  1. Знайдіть страхову компанію, яка пропонує послугу онлайн-оформлення зеленої картки;
  1. Зареєструйтеся на сайті страхової компанії і введіть інформацію про своє авто та поїздку, для якої вам потрібна зелена карта. Така інформація може включати модель та рік автомобіля, дату та місце поїздки, тривалість поїздки та інші деталі;
  1. Виберіть термін дії зеленої картки та спосіб оплати. Існують різні терміни дії зеленої картки, зазвичай від одного до 12 місяців, а також різні способи оплати, такі як кредитна карта або електронний переказ. Не забувайте, що ви завжди можете знайти зелену картку за номером на сайті МТСБУ.
  1. Оплатіть послугу та отримайте зелену картку у форматі PDF або електронного документа. Зазвичай ви отримаєте зелену картку на свою електронну пошту або зможете завантажити її з веб-сайту страхової компанії.
  1. Роздрукуйте зелену картку та збережіть її разом з іншими документами вашого авто. Зелена карта повинна бути друкована на білому аркуші паперу та містити всі необхідні дані про автомобіль та поїздку.

Спосіб 2. оформити онлайн за допомогою сайта-агрегатора

Також в інтернеті ви можете знайти безліч сайтів-агрегаторів, які допомагають обрати та оформити найвигідніший варіант страхування. 

Один із таких – Finance.ua. Тут ви можете порівняти обрати найкращий варіант страхування та знайти зелену картку на авто в будь-яку країну-учасницю договору в найвигіднішому для вас форматі.

Спосіб 3: оформити офлайн в офісі страхової компанії

Ви також можете поїхати в офіс страхової компанії та оформити зелену картку на місці. 

Однак візьміть до уваги: на період воєнного стану деякі відділення можуть бути тимчасово зачиненими у Кропивницькому. Тому перед відвідуванням уточніть, чи обрана вами компанія має працюючі відділення у вашому місті.


Допоможи ЗСУ



Реквізити Національного банку України


Поділитися з друзями
Скай