Як обрати стенд для перевірки та ремонту дизельних форсунок

Авто

Стенд для перевірки дизельних форсунок використовується на СТО та автосервісах для діагностики та регулювання форсунок дизельних двигунів. З його допомогою перевіряється якість розпилювання палива, тиск початку упорскування, герметичність запірного конуса, а також щільність розпилювача по циліндричній частині. Розглянемо докладніше принципи вибору обладнання, а тим, хто ще не знає, де в Україні за доступною ціною купити стенд для перевірки форсунок, рекомендуємо заглянути в каталог інтернет-магазину AD-Instrument: https://ad-instrument.com.ua/ua/g5739788-testovye-stendy-dayel.

Рекомендації щодо підбору стенду для ремонту дизельних форсунок

Перше, на що варто звернути увагу при виборі стенду для перевірки дизель форсунок — тип. Придбання безмензурочної моделі обґрунтовано лише в тому випадку, якщо є функція кодування стенда. Для інших ситуацій ця функція стенду для ремонту дизельних форсунок лише стане невеликим плюсом у питанні комфорту, але відчутно підніме вартість обладнання.

Серед сучасних моделей безмензурочних стендів для дизельних форсунок досить багато варіантів, які оснащені датчиками потоку, але при цьому не закладається функція кодування.

Зверніть увагу, з якими виробниками Common Rail здатний працювати стенд для перевірки форсунок. Найбільш популярні моделі: Bosch, Delphi, Denso, Siemens.

Корисні функції стенду для перевірки форсунок

Зручність експлуатації та швидкість виконання операції багато в чому залежать від додаткових функцій стенду для дизельних форсунок, наприклад можливості проводити тестування в повністю автоматичному режимі. Також для ряду випадків буде актуальним ручний режим з друком результатів.

Серед корисних функцій стендів для перевірки форсунок дизель варто відзначити оновлювану базу тест-планів, можливість програмування режимів та створення тест-планів в автоматичному режимі, перевірку гідрощільності інжектора, а також впровадження системи термостабілізації, яка дозволяє протягом тривалого часу випробовувати форсунки у необхідному температурному режимі. Зручний в експлуатації стенд для перевірки дизель форсунок, який оснащено сенсорним екраном і електронним витратоміром.

Широкий вибір стендів для перевірки дизельних форсунок представлений в інтернет-магазині AD-Instrument.


Допоможи ЗСУ



Реквізити Національного банку України


Поділитися з друзями
Скай