Швидкий викуп автомобіля як метод отримати кошти “тут і зараз”

Авто

Життєві обставини іноді складаються так, що людині терміново потрібні гроші. Автомобіль – майно, яке можна продати та отримати пристойну суму, питання лише в тому, як організувати угоду. Варіант з авторинком або використанням платформ з продажу вживаних машин підходить не всім, адже потребує значних зусиль та часу. До того ж, не завжди вдається отримати справедливу оцінку, а деякі покупці спеціально знижують вартість для подальшого перепродажу. Не варто забувати і про шахраїв, які за допомогою відпрацьованих схем залишають автовласників і без грошей, і без транспортного засобу.

Найменш ризикованим, швидким та вигідним способом отримання коштів за машину є викуп. Домовитись з надійною компанією можна онлайн – для цього достатньо заповнити форму на сайті https://auto-vykup.kiev.ua/uk/, вказавши основні відомості про транспорт та контактні дані. Розберемося, чим приваблює автомобілістів послуга автовикупу, і що робити для оперативного отримання гідної суми.

Причини популярності послуг автовикупу

Потреба у продажі автотранспорту рано чи пізно виникає у будь-якого водія. Найчастіше йдеться про заміну старого автомобіля на новий або зникнення необхідності в особистому транспортному засобі, наприклад, у разі від’їзду за кордон або переходу на більш екологічні способи переміщення.

Також покупців шукають українці, які отримали авто у спадок, але не хочуть ним користуватися з тих чи інших причин, і власники побитих машин. Не секрет, що відновлення транспорту після деяких аварій коштує настільки дорого, що вигідніше позбавитися зламаного автомобіля та купити новий.

Ще одна категорія продавців – власники автомобілів, придбаних у кредит. Спочатку, коли людина оформляє позику в банку, вона думає, що зможе її вчасно закрити, але потім щось трапляється (війна, хвороба, проблеми з роботою тощо) і починає накопичуватися заборгованість перед фінансовою організацією.

Викуп авто є універсальним рішенням для автовласників, оскільки:

  • достатньо 15 хвилин, щоб розрахувати вартість та домовитися про огляд;
  • угода офіційна, і гроші клієнт отримує одразу після підписання документів;
  • можна швидко продати будь-який автомобіль, зокрема з обтяженням;
  • не доводиться особисто займатися врегулюванням формальностей;
  • є безліч компаній, які працюють у Києві та по території України;
  • ризик стати жертвою шахраїв мінімальний, якщо співпрацювати із надійним сервісом автовикупу.

Що робити для швидкого отримання грошей за авто

Першочерговим завданням для автовласника, який має намір укласти вигідну та швидку угоду, є вибір підходящої компанії-партнера. Не всі працюють чесно, і до цього потрібно бути готовими. Вам необхідний сервіс із бездоганною репутацією, тривалим періодом роботи та прозорим механізмом викупу машин. Важливо також переконатись, що фірма викуповує потрібну вам категорію. автомобілів, адже деякі мають обмеження щодо року випуску, пробігу та інших параметрів. Особливо уважними слід бути тим, хто хоче отримати гроші за іномарку після ДТП чи оформлену у кредит.

Коли партнера знайдено, настає час розрахунку вартості. Для цього використовується віртуальний калькулятор, де власник вказує марку та модель, рік випуску, пробіг та додаткові особливості транспортного засобу. Розрахунок автоматичний, тому ви одразу дізнаєтесь, на яку суму можете розраховувати – у хороших компаній можна отримати до 95% вартості автомобіля. Якщо все влаштовує, залишається лише домовитися з менеджером про оцінку, підписати документи (попередньо всі пункти потрібно ретельно вивчити!) та забрати гроші.


Допоможи ЗСУ



Реквізити Національного банку України


Поділитися з друзями
Скай