Шини Continental для різних авто, нові моделі 2024 року

Авто

Continental на сьогоднішній день являє собою компанію, розробки, технології, принципи розвитку якої варті успадкування. Історія бренду триває понад сто років, розробки відзначені багатьма нагородами, а моделі шини, випущені на заводах по всьому світу, отримують високі оцінки в різних тестах. Продукція цього виробника продається практично в кожній країні світу і заслужено має високий попит як у роздрібних покупців, що відзначають менеджери шинного інтернет-магазину iGum, так і в автоконцернів. Все це дозволило цій компанії вже довгі роки міцно утримуватись у топ найвідоміших шинних виробників.

Шини Континенталь — вибір гуми під різні вимоги

Впевнене керування безпосередньо залежить від якості шин, встановлених на автомобіль. Легкові, вантажні авто, позашляховики та кросовери – у кожному випадку характеристики автогуми допомагають досягти чіткості та оперативності реакцій на дії водія. Фахівці німецької компанії Continental при розробці чергової новинки керуються не лише об’єктивними вимогами сучасного ринку, а й побажаннями автовласників, щоб створити автогуму, що максимально відповідає потребам та запитам покупців.

Комфортне водіння передбачає:

  • точність реакцій на кермо
  • стабільну поведінку у складних умовах
  • відмінну керованість
  • високу продуктивність
  • безпеку на будь-яких типах дорожнього покриття
  • низький рівень шуму та відсутність вібрацій

Всі ці переваги надає продукція Continental, до асортименту якої входять шини для різних моделей автомобілів та умов експлуатації. Зимові, літні та всесезонні автошини преміум та медіум сегмента – вибір залежить від об’єктивних вимог та індивідуальних уподобань власників транспортних засобів.

Нові моделі шин Continental – що буде у продажу у 2024 році

Компанія постійно працює над створенням нових ще більш продуктивних моделей легкових та позашляхових шин. Зимові, літні та всесезонні – щорічно поповнюються найпопулярніші лінійки автогуми Континенталь, розробляються та тестуються інноваційні технології, проводиться підбір компонентів сумішей, що дозволяють знизити шкоду екології, продовжити термін служби покришок та покращити їх характеристики.

У 2024 році до роздрібних магазинів надійдуть шини відразу кількох нових моделей:

Continental UltraContact NXT – преміальна літня гума для легкових машин. У числі ключових переваг – гумовий компаунд з найбільш екологічних матеріалів (28% всього складу – природні компоненти), висока продуктивність на мокрій та сухій дорозі, акустичний комфорт та досить великий вибір типорозмірів.

Continental EcoContact 7 та Continental EcoContact 7 S – літні шини для легкових авто. Комфортні, екологічні, забезпечують ефективне зчеплення та гальмування на мокрій та сухій дорозі. Крім того, підходять для комплектації електроавтомобілів, про що свідчить євромаркування.

Continental VikingContact 8 — фрикційні зимові шини скандинавського типу для комплектації легкових та позашляхових автомобілів, у тому числі з електродвигуном. Забезпечують максимальну надійність за мінливої зимової погоди, можуть використовуватися в екстремальних умовах.


Допоможи ЗСУ



Реквізити Національного банку України


Поділитися з друзями
Скай