Огляд шин Goodyear EfficientGrip SUV

Авто

Компанія Goodyear випускає для власників позашляховиків, кросоверів та інших автомобілів категорії SUV з великим дорожнім просвітом надійні літні автошини Goodyear EfficientGrip SUV https://shiny-diski.com.ua/uk/goodyear-efficientgrip-suv. Їх відмітними особливостями є економія палива, впевнене зчеплення з дорожнім покриттям, хороша маневреність, а також комфортна їзда по мокрій і сухій дорозі.

Про шини Goodyear EfficientGrip SUV

Покришки Goodyear EfficientGrip SUV були створені на базі перших шин серії – Goodyear EfficientGrip. Вони увібрали в себе всі переваги первісної моделі гуми та отримали свої відмінні риси.

Автошини Goodyear EfficientGrip SUV створювали з використанням інноваційних технологій, таких як FuelSaving, що допомагає заощаджувати пальне завдяки зниженню опору коченню коліс і збереженню енергії.

Завдяки використанню сучасних полімерів покришки стали легшими на 10%, що позитивно позначилося на керованості авто, особливо на мокрій дорозі. Полімер силіка подовжує термін експлуатації гуми та зменшує знос протектора, створюючи рівномірний тиск колеса на покриття в зоні контакту з дорогою.

Особливі смоли, використані при виготовленні шин Goodyear EfficientGrip SUV, забезпечують поліпшене зчеплення з мокрим дорожнім покриттям, скорочуючи гальмівний шлях у разі гальмування. Термостійкі присадки захищають гуму від високих температур при контакті з розпеченим асфальтом.

Плюси та мінуси покришки Goodyear EfficientGrip SUV

Автогума Goodyear EfficientGrip SUV має перевірені позитивні якості:

  • відмінне зчеплення з покриттям на мокрій і сухій дорозі;
  • хороша керованість під час маневрування і поворотів;
  • ефективне гальмування і скорочений гальмівний шлях;
  • зниження ризику аквапланування;
  • скорочення витрат на придбання палива через зниження опору коченню;
  • екологічна безпека завдяки скороченню шкідливих викидів в атмосферу;
  • рівномірний знос протектора через правильний розподіл навантаження;
  • високий ступінь комфорту під час їзди завдяки зменшенню гучності гуми;
  • хороша прохідність розбитими дорогами та ґрунтовками;
  • тривалий термін експлуатації.

Недоліком Goodyear EfficientGrip SUV користувачі в Києві та Харкові вважають відчутну вартість, але ціна окуповується високою якістю шин, економією палива і зносостійкістю. Також деякі автовласники скаржаться на гучність на трасі, що пов’язано з надмірним тиском.

Протектор автошини Goodyear EfficientGrip SUV

Як згадувалося вище, до складу суміші, з якої виготовлено покришки, входить багато інноваційних компонентів, що позначилося на зносостійкості та термостійкості протектора й експлуатаційних характеристиках. Профіль протектора отримав новий дизайн:

  • у центральній частині проходять чотири глибокі канавки;
  • вони з’єднані з цілою мережею дрібних капілярів-насічок;
  • від двох центральних канавок у бік зовнішнього обода розходяться вигнуті прорізи невеликого розміру;
  • плечовини також поцятковані капілярами та вигнутими прорізами з різним напрямком.

Завдяки такому профілю протектор ефективно відводить воду із зони контакту з дорожнім покриттям, запобігаючи ризику гідропланування. Блоки на плечовинах зменшують ризик деформації під час проходження поворотів і підвищених навантажень.

Для яких автомобілів підійде гума Goodyear EfficientGrip SUV

На ринках Києва та Харкова можна купити автопокришки Goodyear EfficientGrip SUV декількох розмірів – для коліс діаметром від R16 до R20 шириною від 215 до 285 мм з кроком 10 мм. Автошини призначені для легкових автомобілів і позашляховиків, що належать до категорії авто SUV (з підвищеним дорожнім просвітом).


Допоможи ЗСУ



Реквізити Національного банку України


Поділитися з друзями
Скай